Card 1c Card 1d Card 1h Card 1s Card 2c Card 2d Card 2h Card 2s Card 3c Card 3d Card 3h Card 3s Card 4c Card 4d Card 4h Card 4s Card 5c Card 5d Card 5h Card 5s Card 6c Card 6d Card 6h Card 6s Card 7c Card 7d Card 7h Card 7s Card 8c Card 8d Card 8h Card 8s Card 9c Card 9d Card 9h Card 9s Card 10c Card 10d Card 10h Card 10s Card 11c Card 11d Card 11h Card 11s Card 12c Card 12d Card 12h Card 12s Card 13c Card 13d Card 13h Card 13s
Onnittelut! Sinä voitit!
Pelin tulokset
Aika:232:324
Pistemäärä:12312
Aikabonus:1234
Yhteispisteet:3424
Tilastosi
Paras tulos:3432Päivämäärä:YYYY-MM-DD
Voitetut pelit:32Keskimääräiset pisteet:321232
Pelatut pelit:62Keskimääräiset pisteet:321233
Voittoprosentti:23%
Tykkää meistä Facebookissa!
 

Pelaa uudelleen
Tilastosi
Valitse pisteytys
 Ei pisteytystä
 Standardi ei-ajastettu pisteytys
Standardi ajastettu pisteytys
 Kasino pisteytys
Yksi maa
 Kaksi maata
 Neljä maata
Perustilastot
Pelatut pelit:
Voitetut pelit:
Voittoprosentti:
Pisin voittoputki:
Pisin tappioputki:
Nykyinen putki:
Pistetilastot
Paras tulos:
Päivämäärä:
Keskimääräiset pisteet voitettua peliä kohden:
Keskimääräiset pisteet kaiken kaikkiaan:
Aika ja siirrot
Kokonaisaika pelattu (sekunnit):
Keskimääräinen aika voitettua peliä kohden (sekunnit):
Siirtojen kokonaismäärä:
Keskimääräiset siirrot voitettua peliä kohden:
Keskimääräiset siirrot tunnissa voitettua peliä kohden:
Palauta
 
Sulje
Tietoa

Tykkää meistä Facebookissa! Voit aina lähettää kysymyksen tänne.

 

Tärkeät oikotienäppäimet

Aseta koko näyttö:F11 (useimmat selaimet)
Peruuta siirto:Ctrl+Z
Jaa uudelleen:F2
Sulje dialogiboksi:Esc

Tietoa Spider Pasianssi Pelistä

Pelin nimen alkuperä ei ole varma. Todennäköisesti Spider-Pasianssi johtaa nimensä hämähäkin kahdeksaan jalkaan, jotka vastaavat kahdeksaan lopetuspinoon, jotka tulee täyttää korteilla pelin ratkaisemiseksi. Toisin kuin muita suosittuja pasianssipelejä, Spider-Pasianssia pelataan kahdella korttipakalla (eli 104 kortilla). Yksinkertaistetuissa versioissa korteilla on vain yksi väri (helpoin) tai kaksi väriä (keskitason vaikeusaste). Peli ilmestyi ensimmäisen kerran Windows 3.x systeemissä vuonna 1991, mutta se keräsi suosiota kiitos sen ilmestymisen Windows XP:ssä. Sen korkean vaikeusasteen ansiosta Spider-Pasianssista tuli niin suosittu, että se sai suosituimman Windowsin PC:illä pelatun pasianssipelin varhais-2000-luvulla

Miten pelata?

Kuten missä tahansa pasianssissa, tavoitteena on järjestää sekoitetut kortit numeron ja värin mukaan. Toisin kuin muissa pasiansseissa, Spider-Pasianssissa pelaajan ei täydy asettaa kortteja suoraan lopetuspinoihin. Sen sijaan pelaaja manipuloi korttien sijaintia kymmenessä aloituspinossa. Kun aloituspino sisältää pinon samanvärisiä kortteja, jotka ovat järjestetty niin, että kuningas on pohjalla ja ässä pinnalla, pino voidaan poistaa pelistä ja asettaa lopetuspinoon.

Saavuttaakseen sen, pelaaja voi siirtää kortteja aloituspinojen välillä. Kortti voidaan asettaa vain kortin päälle, joka on yhden numeron suurempi, riippumatta sen väristä, tai tyhjään aloituspinoon. Korttipinon siirtämiseen kuitenkin vaaditaan, että kaikki siirrettävät kortit ovat saman värisiä. Vain kuvapuoli ylöspäin olevat kortit voidaan siirtää. Kun kuvapuoli alaspäin oleva kortti paljastetaan, se pitäisi kääntää. Sen lisäksi, kun siirtoja ei ole enää saatavilla, pelaaja voi jakaa lisää kortteja umpipakasta. Jokaisessa sellaisessa jaossa, kymmenen korttia jaetaan, yksi jokaisen aloituspinon päälle. Kortteja ei voida jakaa umpipakasta, jos jokin aloituspakoista on tyhjä. Yleisesti, yhdellä maalla pelaaminen on melko helppoa, kahdella maalla pelaaminen melko vaikeaa, ja neljällä maalla pelaaminen erittäin vaikeaa.

On vain yksi tapa saada pisteitä pelissä Spider Pasianssi (saman kaltainen Microsoft Spider-pasianssin kanssa), riippumatta pelaako pelaaja yhden, kahden tai neljän maan peliä. Kaikki ne alkavat 500 pisteellä. Jokainen siirto (mukaan lukien kumoussiirrot) vähentävät yhden pisteen. Toisaalta, kokonaisen maan kerääminen antaa pelaajalle 100 pistettä.

Tässä on kaksi strategiavinkkiä aloittelijoille. Ensin, yritä kääntää kuvapuoli ylöspäin niin monta korttia kuin pystyt niin aikaisin pelissä, kuin mahdollista. Enemmän kortteja kuvapuoli ylöspäin tarkoittaa, että saat parempaa informaatiota siitä, minkä kanssa voit työskennellä ja antaa paremmat valinnat strategian kannalta. Toiseksi, kun pelaat enemmällä kuin yhdellä maalla yritä olla lukitsematta aloituspinojasi liikaa eri väreillä. Pinojen järjestely värin mukaan voi olla joskus tärkeämpää kuin sillä hetkellä kuvapuoli alaspäin olevien korttien paljastaminen. Vain kokemus voi opettaa sinulle oikean balanssin näiden kahden strategian välillä.

Sulje

Sulje